Ànimes

Fins el 30 d’abril, al Racó de l’artista de la biblioteca, pots veure una mostra fotogràfica de retrats en blanc i negre fets per Txevi Sánchez.

Per Sánchez, “un dels objectius en el retrat es fonamenta en mostrar les emocions, ja siguin veritables o construïdes i l’art d’aconseguir capturar aquell instant, aquella petita fracció de temps”. 

“En els meus retrats, sempre tracto d’impregnar les meves imatges d’emocions senzilles, on la comunicació sigui directa. Només cal esperar el moment en que el subjecte s’oblida de si mateix, per abraçar-lo i recollir amb la càmera els petits bocins de l’ànima que et comença a obsequiar.”


Txevi Sánchez, és un fotògraf amateur establert a Sant Feliu de Llobregat des de l’any 2001. La seva inquietud per la fotografia neix tard, però l’atrapa irremeiablement sota la disciplina del retrat. Aquesta inquietud es converteix en passió en el transcurs d’una formació concreta, on té la sort de coincidir amb la persona que l’encomanaria la màgia del retrat i les seves infinites possibilitats. 

És amant de la fotografia més íntima o dramàtica, on la complicitat amb la persona retratada genera imatges amb històries carregades de malenconia.  


El Racó de l’artista està ubicat a la primera planta de la biblioteca i cada mes t’ofereix una finestra a l’obra d’artistes locals.