La biblioteca ofereix un servei de préstec gratuït que permet endur-te a casa fins a 30 documents, durant 30 dies. 

El servei de préstec que et trobaràs a la biblioteca és d’autoservei, mitjançant un terminal d’autopréstec. Per fer-ne ús, cal portar el carnet de la biblioteca o bé el carnet descarregat al mòbil amb l’app BibliotequesXBM, per tal que l’aparell d’autopréstec faci la lectura del codi de barres. Amb aquest sistema pots realitzar préstecs, renovacions i consultar l’estat del teu carnet amb total autonomia.

Imatge de la Bústia de retorn 24 h
Bústia de retorn

Els documents prestats s’han de retornar a través de la bústia de retorn ubicada al costat de la porta d’entrada de la biblioteca.

La bústia de retorn es pot fer servir les 24 h, tots els dies de la setmana.

Préstec interbibliotecari

Si vols un document que està en una altra biblioteca de la XBM, pots demanar-lo a la biblioteca a través del servei de préstec interbibliotecari. Per a més informació adreça’t al personal de la biblioteca.

També pots sol·licitar per préstec interbibliotecari el fons de la resta de biblioteques públiques de Catalunya, a través del Catàleg Atena.

Préstec de llibres electrònics

BiblioDigital és el servei de préstec gratuït de documents electrònics adreçat als totes les persones amb carnet de les biblioteques públiques de Catalunya. Es pot accedir als continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.

Per a més informació pots consultar el videotutorial o descarregar-te la guia d’ús en pdf.

Més informació