Dimarts 9: Lectures en veu alta. A càrrec dels BiblioVOLUNTARIS. A les 11 h a la Sala Joana Raspall de la biblioteca (Planta 0). Entrada lliure.

Dimarts 9: Taller Escriure en català. A càrrec de Montse Vallès. Es comentarà Paraules emmetzinades de Maite Carranza. Amb la presència de l’autora. A les 18 h a la Sala “L’agulla daurada” de biblioteca (Planta 2). Entrada lliure.

Dimarts 9: Tertúlies d’art. “La porta de l’infern de Rodin” a càrrec d’Anabel López i Margarita Pedrol. A les 19 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Entrada lliure.

Dimecres 10: L’Hora del conte.  “Els calaixos del cel” a càrrec d’Ada Cusidó. A les 17.30 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Activitat familiar (nens a partir de 3 anys). Entrada lliure.

Dimecres 10: Club d’Anime i Còmic. A càrrec de Joan Falcó. A les 19 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Entrada lliure.

Dijous 11:  BiblioLab. Taller d’escriptura “Relats de viatges”. A càrrec de Núria García. Activitat adreçada a joves i adults, que es realitzarà en tres sessions (dies 11, 18 i 25 de gener). De 18 a 20 h a la Sala Joana Raspall de la biblioteca (Planta 0). Cal inscripció.

Divendres 12: Aula de cinema: “Fonaments del so”. A càrrec d’Oriol Bonals. A les 11.30 h a la Sala Joana Raspall de la biblioteca (Planta 0). Entrada lliure.

Dissabte 13: Conte en anglès. “Storytime babies” a càrrec de Kids&Us. A les 11 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Activitat familiar (nens de 0 a 3 anys). Cal inscripció.

Dijous 18:  BiblioLab. Taller d’escriptura “Relats de viatges”. A càrrec de Núria García. Activitat adreçada a joves i adults. 2a sessió del taller. De 18 a 20 h a la Sala Joana Raspall de la biblioteca (Planta 0). Cal inscripció.

Dimarts 23: Lectures en veu alta. A càrrec dels BiblioVOLUNTARIS. A les 11 h a la Sala Joana Raspall de la biblioteca (Planta 0). Entrada lliure.

Dijous 25:  BiblioLab. Taller d’escriptura “Relats de viatges”. A càrrec de Núria García. Activitat adreçada a joves i adults. 3a sessió del taller. De 18 a 20 h a la Sala Joana Raspall de la biblioteca (Planta 0). Cal inscripció.

Dissabte 27:  Laboratori de lletres i imatges: “Illes remotes”. A càrrec d’Anna Juan. Activitat adreçada a infants de 4 a 9 anys, acompanyats d’un adult. A les 11 h a la Sala Joana Raspall de la biblioteca (Planta 0). Cal inscripció.

Dimarts 30: Presentació dels llibres: Buit de Març de Rosa M. Arrazola, De teulades en amunt d’Isabel del Pilar Valero i Un segon fora del dubte de Marta Pérez. Amb la presència de les autores. A les 19 h a la Sala Joana Raspall de la biblioteca (Planta 0). Entrada lliure.

Dimecres 31:  BiblioLab. “Contes interactius” a càrrec de QPERTIN. Taller per introduir als infants al món dels contes. Activitat adreçada a infants de 3 a 12 anys, acompanyats d’un adult. A les 17.30 h a la Sala Joana Raspall de la biblioteca (Planta 0). Cal inscripció.

Dimecres 31: Club de lectura. Comentari de La Trilogía de Nueva York de Paul Auster.  A càrrec de Maite Roldán. A les 19 h a la Sala Joana Raspall de la biblioteca (Planta 0). Cal inscripció.
Divendres 2: Tertúlia Història amb crispetes: “Black in the URSS. I després de la Revolució Russa què? A càrrec dels historiadors Xesco Montañez, Eduard Ortuño i José Luis Subías. A les 19 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Entrada lliure.

Dimarts 6: Lectures en veu alta. A càrrec dels BiblioVOLUNTARIS. A les 11 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Entrada lliure.

Dimarts 6: Taller Escriure en català. A càrrec de Montse Vallès. A les 18 h a la Sala “L’agulla daurada” (Planta 2). Entrada lliure.

Dimecres 7: L’Hora del conte.  “Una nit monstre” a càrrec de Sandra Rossi. A les 17.30 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Activitat familiar (infants a partir de 3 anys). Entrada lliure.

Dimarts 13: Tertúlies d’art. “Medicina i art” a càrrec d’Anabel López i Margarita Pedrol. A les 19 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Entrada lliure.

Dimecres 14: Club d’Anime i Còmic. A càrrec de Joan Falcó. A les 19 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Entrada lliure.

Dissabte 17: Conte en anglès. “Storytime: Under the sea” a càrrec de Kids&Us. A les 11 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Activitat familiar (nens de 0 a 3 anys). Entrada lliure.

Dilluns 19:  BiblioLab. “Fotopoemes”. A càrrec de CLICme. Activitat de creació i fotografia de poemes visuals adreçada a joves i adults. Es realitza en dues sessions (19 i 26 de febrer). A les 18 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Cal inscripció.

Dimarts 20: Lectures en veu alta. A càrrec dels BiblioVOLUNTARIS. A les 11 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Entrada lliure.

Dimecres 21: Presentació del llibre Llavors els peixos de Marta Pérez Sierra i Jordi Vilà Llàcer. Amb la presència dels autors. A les 19 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Entrada lliure.

Dissabte 24: Minimúsics a càrrec d’Albada Blay. Activitat d’experimentació musical adreçada a infants de 0 a 3 anys. A les 11 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Inscripcions a partir de quinze dies abans de l’activitat.

Dilluns 26:  BiblioLab. “Fotopoemes”. A càrrec de CLICme. Activitat de creació i fotografia de poemes visuals adreçada a joves i adults. Es realitza en dues sessions (19 i 26 de febrer). A les 18 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Cal inscripció.

Dimarts 27: Presentació del llibre Lleugera sang de Xavier Zambrano. A càrrec de La Mordida Literaria. A les 19 h a la Sala Joana Raspall (Planta 0). Entrada lliure.

Dimecres 28: Club de lectura. Comentari de A cada cual lo suyo de Leonardo Sciascia.  A càrrec de Maite Roldán. A les 19 h a la Sala Joana Raspall de la biblioteca (Planta 0). Cal inscripció.


 EXPOSICIONS

  • Del 22 de gener al 12 de febrer: Retrats de paraula de Carles Rodríguez Marín. Sala Joana Raspall. Exposició fotogràfica.
  • Del 12 de febrer al 31 de març: Processos intuïtius de creació d’Ismael Lozano Bosch. Sala Joana Raspall. Exposició pictòrica.