Portada del llibre Explorem Lleida
Explorem Lleida! Descobriu la ciutat en família

Núria Piqué; il·lustrat per Carlos Alberdi

Barcelona: Editorial Joventut, 2020

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Un llibre per a tota la família.

Us recomanem una escapada en família per recórrer i explorar Lleida com no hauríeu imaginat mai. Aquesta guia, adreçada a famílies amb infants a partir de 8 anys, proposa rutes, activitats i jocs en família, per convertir-vos en autèntics exploradors.

El llibre ens permet viatjar per la història de la ciutat, des dels temps prehistòrics fins als nostres dies, seguint el rastre d’ilergets, romans i templers, entre d’altres. Per començar, la guia ens proposa crear l’equip d’exploradors entre els familiars o amics dels nens i també distribuir els càrrecs de cadascun. A partir d’aquí comença una aventura interactiva en la qual els exploradors hauran de seguir diferents rutes i visitar diferents llocs de la ciutat per superar les missions i resoldre els enigmes.

Durant la visita a la ciutat podreu fer missions com: localitzar els llocs on, des de l’època medieval feien parada els pelegrins; observar els grafits d’una antiga presó, coneguda amb el nom de La Morra; i pujar al campanar de la Seu Vella. Amb els punts obtinguts de les missions i enigmes, al final de l’expedició rebreu el diploma de “Superexplorador”, que es pot descarregar des del mateix llibre.

Gaudiu en família d’un viatge diferent i molt divertit.

A la biblioteca també trobaràs altres títols d’aquesta col·lecció:

Recomana: María Jesús Auñón