El dissabte 20 de maig, a les 12 h, et proposem una Hora del conte especial per als més petits de la biblioteca, adreçada a infants de 0 a 4 anys.

En aquesta sessió, la Companyia Patawa ens oferirà l’espectacle amb cançons “La granja menuda”.


” Voleu visitar la granja més petita del món? Voleu donar de menjar a les gallines, raspallar els cavalls, munyir les vaques, recollir pomes, saludar els porquets i acaronar els conills?… Doncs veniu a la Granja Menuda! I entre cançons i rodolins la podreu visitar.

Veurem com arriba el dia i sentirem com canta el gall. Despertarem a les gallines i agafarem tots els ous, poni un, poni dos, poni deu… la gallina de la Seu diu que amaguis aquest peu! Després veurem els pollets i els ànecs com es capbussen, i amb el cavall sortirem a fer un passeig per la plana.

Ens trobarem amb la vaca que ens donarà una mica de llet. Pel porquet, un cop a casa, les pometes collirem; i al vespre, ja molt cansades les bèsties, recollirem. Falta una! S’ha perdut, l’ovelleta, la Blanqueta… que l’has vist? Saps on és?… a la una, a les dues, i a les tres!”

Imatge d'una granja amb animalots

Informació
  • Data: dissabte 20 de maig, a les 12 h
  • Durada aproximada: entre 30 i 45 minuts
  • Activitat familiar adreçada a infants de 0 a 4 anys
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure