Fins al 31 de maig el Racó de l’artista de la biblioteca acull la mostra “assemblatges”.

Roger Romagosa Carrasquer (Barcelona, 27 abril 1979) ens presenta parts d’un treball on utilitza materials (com ferralla, rajola, maons, vidres i paper) trobats a la zona de la muntanya de Collserola, els polígons industrials i l’àrea on encara perduren les antigues instal·lacions de la cimentera Sanson a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).

L’assemblatge és la versió tridimensional del collage, un procés en el qual la composició es fa combinant objectes no artístics. Són objectes que no han estat dissenyats amb fins estètics sinó que han estat redescoberts pels artistes per expressar una emoció o missatge.

Si vols conèixer més a prop la seva obra, et convidem a gaudir de l’exposició al Racó de l’artista i també a visitar el seu blog i compte d’Instagram @roger_romagosa.