Imatge de la portada del llibre El meu primer llibre d'electromagnetisme
El meu primer llibre d’electromagnetisme

Sheddad Said-Salah Ferrón i Eduard Altarriba

Barcelona: Editorial Joventut, 2020

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Un llibre de divulgació científica per a explicar als infants (a partir de 9 anys) conceptes com l’electricitat, els imants i l’electromagnetisme.

D’una manera fàcil i divertida el Dr. Albert ens ensenya que l’electricitat i el magnetisme formen part de la nostra vida quotidiana. Sabies que, per exemple, els fem servir quan escoltem música, naveguem per Internet, mirem la tele i obrim els llums de casa? I que l’interior de la Terra es comporta com un imant gegant que té un pol nord i un pol sud? L’electricitat no seria res sense el magnetisme. No només no tindrien llum a casa, de fet, la llum no existiria.

Per fer els conceptes més entenedors, el seu autor Sheddad Kaid-Salah (físic i farmacèutic) ens convida a jugar amb l’electricitat amb experiments com fer un electroscopi, una pila o un motor elèctric casolans. El meravellós món de l’electromagnetisme a l’abast de grans i petits.

Aquest llibre, il·lustrat per Eduard Altarriba, forma part de la sèrie de ciències: “El Dr Albert presenta”, estrenada el 2017 amb El meu primer llibre de física quàntica, que es va traduir a més de 20 idiomes.

Enllaços d’interès:

Recomana: María Jesús Auñón