El moble està estretament lligat amb la vida de les persones, la seva variació i evolució va en concordança amb l’estil de vida de cada època. De fet, el moble ens parla de la manera de viure, és la història del viure.

El dimarts 9 de maig a les 19 h, t’oferim la Tertúlia d’art El moble modernista. De les arrels a l’art total, que pretén situar aquest moviment artístic, tan rellevant pel país, des d’una forma d’art sovint oblidada i fortament lligada a la vida de les persones, com és el moble. A partir de la presentació de peces destacades del modernisme català, descobrirem com aquest corrent reinterpretava i exaltava el mobiliari més important de la tradició històrica del país al mateix temps que donava valor a la artesania, i tot això sense prescindir dels avenços de la indústria del moment.

La xerrada anirà a càrrec de Núria Uslé, restauradora i conservadora de mobles.

Informació
  • Data: dimarts 9 de maig, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall
  • Entrada lliure