Inici de festa 10.30 h
ACTUACIÓ DE COLLES DE PERCUSSIÓ I GEGANTS
Comencem la festa amb gegantons, capgrossos i els grups de percussió de la Plataforma de colles d'AMPA i AFA de Sant Feliu.
Avui som... 10.30 h - 13.30 h
TALLER D'AUTOMAQUILLATGE
Per a infants a partir de 3 anys.
Taller d'automaquillatge on la canalla i les seves famílies es podran convertir en petits animals marins. Un espai de descoberta i d’animació per conèixer els animals del mar.
Endevina, endevinalla... 10.30 h - 13.30 h
TALLER FAMILIAR
Per a infants a partir de 3 anys.
Taller familiar on els convidats més petits de la biblioteca descobriran quins són els animals que s'amaguen darrere les lletres. Quins seran?
Dissenya els punts de llibre del 30è aniversari 10.30 h - 13.30 h
TALLER DE PUNTS DE LLIBRE
Per a tots els públics.
Taller per dissenyar i confeccionar punts de llibre commemoratius amb el lema "30 anys de la Biblioteca Montserrat Roig".

A càrrec dels artistes Joaquim Hernández, Conxi Rosique i Valentín Lozano.

Hi haurà tres categories: infants, adults i artistes. La biblioteca proporcionarà el material per confeccionar els punts, que s’exposaran a diferents espais de l'edifici.
Estimada Montserrat 11.15 h
CONVERSA I LECTURA DRAMATITZADA
Per a públic adult.
Xerrada on s'exposarà la trajectòria vital i professional d'una de les escriptores catalanes més reconegudes de la nostra literatura. La tertúlia s’acompanyarà de lectures de fragments de l’escriptora catalana que dona nom a la biblioteca.

A càrrec de M. Àngels Cabré, escriptora especialitzada en cultura i dones; i Àngels Bassas, actriu i escriptora.
Segueix la festa 12 h
ACTUACIÓ DE COLLES DE PERCUSSIÓ I BÈSTIES
Continuem la celebració amb el Tonet i la Fada Natura de L'ACF, la Mula de L'ACF, la Garsa, Els Timbalers del Tro i Drakaris percussió.
Micro obert. Temps per compartir 12.15 h - 13.30 h
LECTURA EN VEU ALTA D'UN TEXT QUE T'AGRADI O QUE HAGIS ESCRIT
Per a tots els públics.
Si t’agrada escriure i vols compartir-ho llegint algun petit fragment, o si et ve de gust llegir en veu alta un breu text d’aquell autor o autora que et captiva, participa de la festa de la biblioteca.
Quina biblioteca!! 12.30 h
ESPECTACLE INFANTIL I FAMILIAR
Per a infants a partir de 3 anys.
Una sessió molt divertida de contes on descobrirem secrets i personatges que viuen, passen o surten a les biblioteques.

A càrrec de Laberta Delpoblet.
ALTRES ACTIVITATS
De l'11 al 29 d'abril

Exposició: "30 anys de Biblioteca"

Repte literari. Microrelats
Et convidem a escriure un microrelat relacionat amb el món de les biblioteques, els llibres i la lectura, i a compartir-los amb els usuaris i usuàries de la biblioteca. Els microrelats s’exposaran a la biblioteca a mesura que es vagin recollint. Els textos han d’anar signats, portar títol i han de tenir una llargària màxima de 500 caràcters. Les persones participants rebran un petit obsequi commemoratiu.

Presentació: enviant correu electrònic a b.st.feliull.mr@diba.cat (indicant a l’assumpte “Microrelat”) o bé, presencialment, a la biblioteca. Pots participar fins al 29 d’abril. 

Comparteix biblioteca: ajuda'ns a decorar el pastís
Ens ajudes a fer el pastís d’aniversari?

Sabem que la biblioteca forma part de la teva vida i, per això, volem decorar el pastís amb les teves paraules. Vine a deixar per escrit les teves vivències i records de la biblioteca, amb elles guarnirem un enorme pastís d’aniversari.
AVÍS: el dissabte 22 d’abril la biblioteca només oferirà el servei de préstec. Les sales restaran obertes per qui vulgui romandre-hi.