Imatge de la portada del llibre El meu poble, la Lluna
El meu poble, la Lluna

Raquel Morón

Girona: Editorial La Gamberra, 2022

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

L’Elena viu en un poble que es diu La Lluna. Està envoltada de moments i d’emocions i té pensaments de formes, mides i colors diferents. Mentre passa el temps, ella va col·leccionant aniversaris i desitjos…

El meu poble, la Lluna, és un  conte poètic que posa paraules al desig de seguir els nostres somnis, “que són com una brúixola que marca el rumb de les nostres vides”. Una història per compartir “durant les nits de lluna nova… quan ens reunim al voltant del foc…”.

L’àlbum és un viatge creatiu de la mà de Raquel Moron, una artista visual, creadora de recorreguts sensitius i especialitzada en projectes artístics comunitaris. Les il·lustracions recullen el seu treball de textures, capes i llibres vells.

Amb la idea de que infants i famílies poguessin viure el conte de forma vivencial, l’autora presenta el seu llibre a través d’un Viatge Sensorial-Creatiu. Podeu veure el seu vídeo a Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4pk_GwSyHo8&t=6s

Un llibre que convida a somiar més enllà de la Lluna

… fins a l’infinit…

Recomana: Muntsa Xufré