El dimecres 15 de març, a les 19 h, la biblioteca acollirà una sessió especial del Club de Lectura. La trobada serà amb l’autora Glòria Sabaté, per parlar del seu llibre El vel de la deessa, Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2020.

Serà una activitat oberta a tothom qui vulgui participar. Adreça’t a la biblioteca per demanar un exemplar del llibre per fer la lectura prèvia.

SINOPSI: “Després de l’esclat de la Setmana Tràgica, un grup de dones francmaçones lluita contra el rol social imposat per assolir la llibertat anhelada.

Pocs mesos després de l’esclat de la Setmana Tràgica, Barcelona, atordida, s’arrapa a la vida. Un grup de francmaçones encapçalades per l’Ángeles López de Ayala, sota l’aixopluc de la Societat Progressiva Femenina, s’aferren a l’educació com a via per lluitar contra el rol social que els ha estat imposat pel fet d’haver nascut dones.

La descoberta d’una biblioteca peculiar les posarà sobre la pista d’una relíquia oculta capaç d’atorgar la força que necessiten per poder assolir la llibertat anhelada. Les acompanyaran el bibliòfil Gaspar Homar i un estudiant de la Universitat de Barcelona, lector àvid i enamorat dels mites antics i medievals.

Només una persona coneixia el parador de la relíquia… i acaba de morir. Per això s’hauran d’endinsar en l’espiritisme, un món especialment en voga. Inconformistes i lluitadors, tots junts faran el que calgui per aconseguir el seu objectiu.”

Informació
  • Data: dimecres 15 de març, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall
  • Entrada lliure