Imatge de la portada del manga Tokio revengers
Tokio revengers

Ken Wakui

Barcelona: Norma Editorial, 2022-

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Una història que barreja salts en el temps i bandes juvenils ha impactat a tot el món, tant en el seu format de manga com anime.

La sèrie comença el 2017, quan Takemichi descobreix que dos dels seus coneguts de l’institut han mort recentment en una baralla entre bandes criminals. Després cau a les vies del tren i fa un salt temporal al passat al 2004, on intentarà canviar el futur, malgrat no poder mantenir-se permanentment en el passat.

L’autor Ken Wakui ha estat reconegut pel seu tractament de la yakuza i la vida als suburbis, on els joves és veuen empesos cap a la violència i les bandes. 

Les seves obres van més enllà del shonen per implicar-se en histories seinen per adults, amb els ambients foscos que ara són la darrera tendència en el manga per a joves, fet que ha contribuït al seu èxit els darrers anys.

En el transcurs de la sèrie el dibuix de Ken Wakui ha anat evolucionat amb una millora en el tractament dels fons. Val a dir que el manga ha patit censura en alguns països i que s’ha fet també el llançament del manga en català.

Recomana: Joan Falcó