La biblioteca disposa d’una secció de diaris i revistes ubicada a la primera planta, amb un fons de 140 títols, ordenats temàticament. Les revistes adreçades a infants i a famílies, les trobaràs a la sala infantil.

Les revistes es poden llegir a la biblioteca i també es poden agafar en préstec (excepte el darrer número). Pots endur-te en préstec fins a 30 documents durant 30 dies. Si la revista que t’interessa està en una altra biblioteca, pots demanar que te la portem (servei gratuït).

A més, amb el teu carnet de biblioteca pots accedir a les revistes disponibles a la plataforma de préstec electrònic BiblioDigital. Podràs llegir la versió electrònica del número en curs de diversos diaris i revistes.

Cada any la biblioteca de Sant Feliu actualitza la secció incorporant títols nous. Enguany rebrem aquests títols nous:

  • Fronteras de la ciencia: divulgació científica
  • Penell: meteorologia, climatologia i medi ambient
  • Filosofía & Co: filosofia i pensament
  • Librújula: literatura
  • Love Cocina: cuina
  • Mueble: decoració
  • Pikara Magazine: informació amb perspectiva feminista
  • Peón de rey: escacs
  • Namaka: infantil

Consulta la guia dels diaris i revistes que rebrem durant el 2023.