Fins al 28 de febrer, el Racó de l’artista de la biblioteca acull la mostra “Material de deriva”, un conjunt de peces de l’artista Ángel Campiña.

Granadí de naixement i santfeliuenc d’adopció, Ángel Campiña, realitzà estudis a la Facultat de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona. Va ser soci fundador i secretari del cercle de Belles Arts de Sant Feliu de Llobregat i té un estudi-taller en la localitat i La Galería Cueva las Hormigas a Benamaurel (Granada). Les seves escultures han rebut diversos guardons i reconeixements en el camp de les arts plàstiques.

Aquestes peces estan creades amb materials reciclats, principalment amb fusta i pedra, que l’artista transforma en escultures i muntatges donant-les una nova vida. La recuperació de materials ha estat una constant en les darreres creacions de Campiña, una pràctica, amb la qual explora nous camins d’expressió.

Si vols conèixer més a prop la seva obra, et convidem a gaudir de l’exposició al Racó de l’artista i també a visitar el seu blog personal.