Sabies que amb el teu carnet de biblioteca pots demanar llibres de les biblioteques públiques d’arreu de Catalunya?

La Diputació de Barcelona i la Generalitat han integrat els catàlegs bibliotecaris en un de nou, anomenat Atena, que permet que el carnet de qualsevol biblioteca serveixi a tot el Sistema de Biblioteques de Catalunya. Queden fora d’aquest catàleg les biblioteques universitàries, les especialitzades i la Biblioteca Nacional de Catalunya.

Amb aquest canvi, els carnets actuals tenen un nou disseny. Si ja tens el carnet d’una biblioteca no cal canviar-lo, perquè el que tens et continua donant accés a tots els serveis. Només has de tenir la contrasenya actualitzada, un tràmit senzill que pots fer accedint a l’espai “El meu compte” del Catàleg Aladí, clicant al botó “Modificar PIN”. Si no recordes el PIN actual, tria l’opció “Generar nou PIN”. T’arribarà un correu electrònic per escollir la teva nova contrasenya. La teva clau d’accés ha de tenir com a mínim 8 dígits, que han de ser números i lletres. La contrasenya no pot contenir signes de puntuació.

Aprofita els avantatges i serveis que les biblioteques posen al teu abast.

Per a qualsevol dubte adreçat a la biblioteca.

Més informació i enllaços d’interès: