Imatge de la coberta del llibre Esclava del silencio
Esclava del silencio

Marina Sánchez Sanahuja

Antequera: Editorial La Calle, 2022

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Esclava del silencio és l’opera prima de la Marina Sánchez. És un relat humà, apassionat i profund que deixa al lector ple d’incertesa, però no indiferent. La novel·la t’atrapa totalment, deixant-hi una barreja immensa de sentiments. Els personatges estan carregats de simbolisme i la trama de la història reflecteix la societat del segle XX, una època convulsa del nostre país on els valors de l’església catòlica primen per sobre de les prioritats i la felicitat individuals.

Dolores, una noia amb orígens a Navarra, es veu obligada a fugir a Barcelona per començar una nova vida i amagar el seu secret, que la portarà a viure una vida, si més no, complicada i plena de contratemps.

La novel·la és un crit de dolor i una demostració de les injustícies que provoquen els prejudicis i els costums casposos. És un reflex de la necessitat d’avançar i de comprendre i respectar tot allò que ens envolta, així com la reflexió que sense l’amor no hi ha plenitud.

Recomana: Carla Martínez, correctora i autora del pròleg