Imatge de la coberta del llibre Emocionarte
Emocionarte. La doble vida de los cuadros

Carlos del Amor

Barcelona: Espasa, 2020

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

L’autor ens fa viatjar per trenta-cinc obres d’art de tots els temps d’una manera seductora i personal. La mitja dotzena de pàgines que dedica a cadascuna de les pintures tenen dues parts diferenciades: la primera, de caràcter literari i la segona, més acadèmica amb dades sobre els artistes, iconografia i historiografia de l’obra. Tot plegat fa que el lector s’interni dins d’una selecció de quadres que ens fa veure que darrere de cada obra hi ha molta més vida del que sembla en un primer cop d’ull.

Clica aquí o a la imatge per veure la videorecomanació.

Imatge amb un símbol d'un llibre i una claqueta de cinema

Recomana: Anabel López