El dissabte 26 de novembre, a partir de les 11.30 h, la biblioteca celebrarà la cloenda del cicle de BiblioExtraradi 2022 amb una doble proposta, que tindrà lloc a la 2a planta de l’edifici.

Farem la lectura del conte guanyador de la 1a Edició del Concurs de relats breus “Perifèries”, una iniciativa amb la qual vam obrir el BiblioExtraradi d’enguany. Aquest acte anirà a càrrec de la coordinadora del cicle Anabel López i del BiblioVoluntari Arturo Clemente.

A continuació, com a tancament festiu, tindrem un concert del grup Clash City Rockers, el tribut català a The Clash. Rock en format reduït mig acústic, amb una breu xerrada de la història de The Clash i la interpretació d’algunes de les seves cançons més emblemàtiques.

Serà un matí de dissabte diferent, sorollós i festiu, amb lectures en veu alta i música.

Us hi esperem!

Informació
  • Data: dissabte 26 de novembre, a les 11.30 h
  • Lloc: 2a Planta
  • Entrada lliure