El divendres 25 de novembre, a les 19 h, ens visitarà l’escriptor Luis Goytisolo, que ens parlarà de la seva primera novel·la Las afueras, una obra imprescindible que va obrir nous camins a la narrativa espanyola.

Luis Goytisolo i Gay (Barcelona, 1935) és un escriptor català en llengua castellana, germà del poeta José Agustín Goytisolo i Gay i del novel·lista Juan Goytisolo i Gay.

Amb Coneguem a…, la biblioteca pretén donar a conèixer figures importants que han treballat i escrit sobre el tema extraradi i és tot un privilegi poder comptar amb una figura de la seva talla literària per a la 3a edició de BiblioEXTRARADI. En les dues primeres edicions els protagonistes van ser Frances Candel i Ignasi Riera, respectivament. Les seves dues primeres novel·les: Las afueras i Las mismas palabras s’inscriuen dins del realisme social i testimonial. Las afueras va ser el debut narratiu de l’autor, guanyà el Premi Biblioteca Breve en la seva primera convocatòria de 1958 i està formada per set històries on s’entrecreuen les classes treballadores i la burgesia acomodada.

La trobada amb l’autor estarà conduïda per Elvira Huelbes i Maite Roldán, que tindran l’oportunitat de parlar de la novel·la amb ell intercanviant impressions i opinions, i així no només coneixerem l’escriptor, sinó també la persona.

Tens més informació sobre l’escriptor en el següent enllaç.

Aquesta activitat es farà a la Sala Joana Raspall de la biblioteca i està oberta a tothom.

Informació
  • Data: divendres 25 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure