El dimecres 23 de novembre, a les 19 h, el Club de lectura comptarà amb la presència de l’escriptor José Ángel Mañas, en una sessió oberta a tothom.

Parlarem amb ell de la seva primera novel·la, Historias del Kronen, finalista del Premi Nadal de 1994. El llibre, que va revolucionar el panorama literari de la dècada dels 90, es va convertir en una novel·la de culte, sobretot, després que Montxo Armendáriz la portés al cinema. Posteriorment va publicar tres novel·les de temàtica similar: Mensaka (1995), Ciudad rayada (1998) i La pella (2008) que, amb Historias del Kronen, formen la “Tetralogía Kronen”.

És un plaer per nosaltres convidar-vos a assistir i participar en aquesta sessió especial del Club de lectura, on tindrem l’oportunitat de parlar amb l’autor sobre la seva obra literària i aprofitar la seva presència per fer-li comentaris i preguntes sobre els seus llibres.

Si vols saber més sobre José Ángel Mañas, clica en aquest enllaç.

L’activitat estarà moderada per Maite Roldán, conductora habitual del Club de lectura.

Informació
  • Data: dimecres 23 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure