El dimarts 22 de novembre, a les 18 h, la biblioteca et convida a una sessió especial d’Història amb crispetes dintre del cicle del BiblioExtraradi.


“Un temps: la dècada dels 90. Un lloc: la connurbació madrilenya. Uns protagonistes: representants de la generació X. Una trama: desencís, rebel·lia i descontrol. Un escriptor:  José Ángel Mañas. Un director: Montxo Armendáriz. Una pel·lícula: Historias del Kronen“Yo, mientras no le falte dinero a mi padre, estoy tranquilo. Tengo mi pequeño sueldo de heredero potencial”. Si l’objectiu confessat del film era retratar els rebels sense causa dels 90, l’equip d’Història amb Crispetes us proposem compartir anàlisi històric i cinematogràfic per tornar a gaudir d’un film emblemàtic i singular”


Activitat oberta a tothom. T’hi esperem!

A càrrec de Xesco Montañez i José Luis Subías

Informació
  • Data: dimarts 22 de novembre, a les 18 h
  • Lloc: sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure