El dilluns 21 de novembre a les 19 h, la biblioteca acull la presentació del llibre La mirada horitzontal. Històries sense llar d’un educador social de David Vázquez.


El llibre convida a la reflexió i al diàleg fent parlar l’experiència a través de relats i històries d’educació social viscuts en primera persona en diferents àmbits d’intervenció i amb un mateix deno­mi­nador comú, l’exclusió. Comparteix dubtes, dilemes, encerts i fra­cassos en situacions professionalment emocionants que només passen treballant en aquest sector. Unes inquietuds, en definitiva, que responen a la necessitat vital d’escriure i de donar visibilitat a la professió d’educar i al desig de transformar.

El carrer com a teló de fons i punt de partida d’aquest diari de camp vivencial per on transiten persones de veritat que viuen entre nosaltres. Retrats sense sostre i testimonis de vides invisibles a la intem­pèrie, amb la intenció que surti a la superfície allò que queda submergit. Una mirada horitzontal per posar-se al lloc de l’altre i revisar-se, per construir xarxa de suport mutu i reivindicar la comunitat.


A partir de la presentació que, com veieu, pretén explicar una realitat sovint invisibilitzada i treure el carrer a l’escenari. La intenció és poder generar un debat entre el públic al voltant d’aquest problema que afecta la majoria de nuclis i extraradis urbans.

Activitat oberta a tothom. T’hi esperem!

Informació
  • Data: dilluns 21 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall
  • Entrada lliure