En el marc del BiblioExtraradi, el dissabte 19 de novembre a les 18.30 h, el CineBaix acollirà una sessió de la pel·lícula Libélulas, amb un cinefòrum posterior que comptarà amb la presència d’Arnau Funes Romero, cap de l’equip sociocomunitari del barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat.

Libélulas, dirigida pel debutant Luc Knowles, està protagonitzada per Milena Smit (Madres paralelas), Olivia Baglivi (Las niñas de cristal) i Pol Hermoso (Alba). La pel·lícula, un relat generacional sobre la joventut sense esperança ambientat a l’extraradi de Madrid, va tenir una bona acollida en la seva presentació al Festival de Màlaga.


Imatge de la pel·lícula Libélulas

Sense feina ni futur, l’Álex i la Cata han somiat tota la vida anar-se’n del barri juntes. Totes dues saben que es tenen l’una a l’altra, i això els ajuda a suportar la seva realitat. Mentre planegen la seva fugida, cada nit la gaudeixen com si fos la darrera. Són fràgils, com el vol de les libèl·lules, suspeses en equilibri.

filmaffinity.com

Més informació a CineBaix.


Les entrades ja es poden comprar a la pàgina web de CineBaix i, a partir del divendres, a la taquilla del cinema.

Informació
  • Data: dissabte 19 de novembre, a les 18.30 h
  • Lloc: sala CineBaix (Joan Batllori, 21)
  • Entrades a la venda a la pàgina web de CineBaix i a la taquilla del cinema, a partir del divendres