Els llocs que mai no surten als vídeos del Temps de TV3

El divendres 18 de novembre, a les 19 h, els periodistes de la perifèria metropolitana Sergi Picazo –de Sant Feliu–, Raúl Montilla –de Cornellà–, Montse Santolino –del barri de La Florida de l’Hospitalet– i Marc Andreu –de Santa Coloma i el Besòs barceloní i autor de Les ciutats invisibles–, conversaran sobre extraradi, aquells indrets invisibles que no surten mai al Temps de TV3.

A partir de la presentació de diversos mapes interactius sobre les desigualtats a l’àrea metropolitana de Barcelona, els periodistes debatran sobre les diferències socials, educatives, de salut, d’accés a zones verdes, etc., que pateixen els habitants de la perifèria barcelonina.

“Totes les perifèries tenen una olor especial. Fan olor a frontera. Per això m’encanten les perifèries. La frontera, en principi, separa territoris i persones… però en realitat són un espai de contacte, conflicte i intercanvi”. 

Sergi Picazo

Si vols saber més sobre Sergi Picazo, clica a l’enllaç: https://bibliotecasantfeliu.blog/2022/11/07/protagonistes-biblioextraradi-sergi-picazo/.

Informació
  • Data: divendres 18 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure