El dimecres 16 de novembre, a les 19 h, la biblioteca et convida a la conversa Barri i futbol, amb el periodista esportiu i historiador Toni Padilla.

Toni Padilla és autor, entre altres de El historiador en el estadio. Un ensayo sobre la geopolítica del fútbol.


El naixement dels nostres barris no es podria entendre sense una pilota. Quan el moviment de milions de persones que arribaven amb una maleta plena de somnis a ciutats com Barcelona, Madrid, Roma o Londres va fer créixer nous barris i noves ciutats, els més menuts ja jugaven als seus carrers abans que hi arribés l’aigua corrent. La creació de noves identitats a molts barris s’ha fet amb equips de futbol, convertits en punt de trobada per als nous veïns. En un futbol on, com sempre, la gent més rica mana als despatxos, als barris sobreviu el futbol de sempre, amb els seus defectes i virtuts.


Si vols saber més sobre Toni Padilla, clica a l’enllaç: https://bibliotecasantfeliu.blog/2022/11/04/protagonistes-biblioextraradi-toni-padilla/.

Informació
  • Data: dimecres 16 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure