El dimarts 15 de novembre, a les 19 h, la biblioteca et proposa una Tertúlia d’art especial que s’inclou en el cicle del Biblioextraradi 2022.

Comptarem amb la presència de Josep Padró i Margó, fill de la Colònia Güell, que és autor de la primera monografia que tracta amb profunditat aquesta colònia tèxtil, promoguda per l’industrial Eusebi Güell. Ha recollit els seus estudis sobre aquest tema a l’obra Colònia Güell: indústria, arquitectura i societat, un títol que hem triat per a la nostra publicació Recomanem d’aquest dimecres.

Josep Padró ens parlarà sobre l’origen de la colònia, el seu procés de construcció i l’evolució del complex fabril i residencial, un dels conjunts modernistes més extraordinaris tant des del punt de vista arquitectònic com urbanístic i social. En aquest nucli urbà, quant a l’art, hi destaca la seva església, obra d’Antoni Gaudí.

Una tertúlia molt interessant de la mà d’un estudiós del patrimoni de la nostra comarca.

Activitat oberta a tothom. T’hi esperem!

Informació
  • Data: dimarts 15 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure