El dissabte 19 de novembre, a les 12 h, la biblioteca et proposa l’activitat familiar Ciutat, cruïlla d’històries, un Laboratori de lletres i imatges especial amb motiu del BiblioExtraradi.

El Laboratori de lletres i imatges és una activitat de foment de la lectura que convida a experimentar amb llibres i objectes diversos. Està recomanada per a famílies amb infants entre 4 i 10 anys. Per participar cal inscriure’s, presencialment a la biblioteca, per telèfon o omplint el formulari online.

La Natàlia, d’Oh! Contes, serà l’encarregada de dinamitzar el Laboratori.


Edificis, carrers, barris, cotxes, semàfors… i potser algun jardinet. Si les mires de lluny, pensaràs que totes les ciutats són iguals. Però si t’apropes una mica, podràs veure que els carrers estan plens d’històries, que el ritme batega diferent de dia o de nit, que les finestres són un mosaic de persones i de vides que omplen de color allò que semblava gris. I si mires més de prop, descobriràs veïns d’escala que s’ajuden, habitants que comparteixen els mateixos somnis i una comunitat que fa créixer la ciutat més enllà de la seva arquitectura.

Us donem la benvinguda a aquesta ciutat, cruïlla d’històries!

Informació
  • Data: dissabte 19 de novembre, a les 12 h
  • Lloc: sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Inscripcions obertes: per telèfon (93 685 01 86), presencialment a la biblioteca o omplint el formulari online