El dimecres 9 de novembre, a les 19 h, la biblioteca acollirà un taller de creació escènica a càrrec de Produccions de Lo nostro,

Es tracta d’una proposta escènica que s’articula a través del Poema inacabat de Gabriel Ferrater. Amb la la pròpia creativitat i l’anàlisi del text del poeta, l’objectiu és estimular la creació i l’apropament a la poesia. Amb la creació d’una peça que es pugui escenificar, es treballaran algunes de les eines que s’utilitzen en un procés creatiu.

Es tracta d’un taller creatiu adreçat a tots els públics, una proposta creativa d’allò més interessant que uneix teatre i poesia. L’activitat es farà a la sala Joana Raspall de la biblioteca i les places són limitades. Les inscripcions ja estan obertes i et pots apuntar per telèfon (93 685 01 86), presencialment a la biblioteca o omplint el formulari online.

Vine i participa. T’hi esperem!

Informació
  • Data: dimecres 9 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Inscripcions obertes: per telèfon (93 685 01 86), presencialment a la biblioteca o omplint el formulari online.