El dimecres 2 de novembre, a les 19 h, et proposem una xerrada amb el filòsof, enginyer químic i investigador Pere Ruiz Trujillo sobre el potencial de la nanotecnologia per a la millora del cos i la ment.

Hi ha qui aposta per l’ús del coneixement científic i de les innovacions tecnològiques per promoure canvis radicals en les capacitats físiques, cognitives i, fins i tot, morals. La nanotecnologia és una de les disciplines que més sonen per facilitar aquestes transformacions. Fins a quin punt són possibles aquests processos? I en cas que ho siguin, seran realment una “millora”?

No et perdis aquesta interessant xerrada sobre aquest camp de la ciència que ens portarà canvis en el món en les pròximes dècades.

L’activitat és farà a la sala Joana Raspall de la biblioteca i està oberta a tothom.

Informació
  • Data: dimecres 2 de novembre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure