El dilluns 24 d’octubre a les 19 h la biblioteca et proposa una xerrada sobre salut cardiovascular, a càrrec de Fundació La Marató de TV3.

La xerrada, a càrrec de professionals de la salut, ens acostarà a les malalties cardiovasculars, com prevenir-les i com reconèixer els símptomes, a més de conscienciar sobre la importància de la recerca i l’estudi en aquest camp de la salut.

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevats.

Poden afectar tothom, tant homes com dones. I a qualsevol edat, des d’infants fins a gent gran. Per això la prevenció és fonamental.

No avisen. I poden arribar quan menys les esperes. Conèixer els símptomes i actuar ràpid (trucant al 112) pot salvar una vida.

Aquesta xerrada s’emmarca en les activitats de sensibilització i divulgació sobre salut cardiovascular, que promou La Marató en la seva 31a edició, i que tindrà el seu punt culminant el 18 de desembre amb un programa especial a TV3 i Catalunya Ràdio.

Informació
  • Data: dilluns 24 d’octubre, a les 19 h
  • Lloc: sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure.