El pròxim divendres 21 d’octubre, a les 18 h, et proposem una nova sessió d’Història amb crispetes, on tractem diferents fets històrics a partir d’imatges de pel·lícules.

Un mil·lenni és poc temps si pensem en la trajectòria històrica del Senatus Populusque Romanus (SPQR), la força civilitzatòria més potent del Món Antic. Des del seu naixement, el cinema va quedar captivat per l’imaginari de l’antiga Roma en les seves diferents etapes: arcaïca, republicana i imperial. Dues hores del millor cinema colossal, peple, neopeple i telesèries per gaudir amb Ròmul, Anibal, Pompeu, Lívia, Saulo, Hipàtia, Màxim Meridi, Aurelius Agustinus, Gal·la Placídia. Gràcies als films de Giovanni Pastrone, Richard Lester, Sergio Corbucci, Stanley Kubrick, Josep L. Manckiewicz, Anthony Mann, Ridley Scott, Luigi Magni, Douglas Sirk i Alejandro Amenábar, entre d’altres.

Activitat a càrrec de Xesco Montañez

Fotografia de l'event "Gladiator-In Concert" (Roma, juny 2018)
Fotografia de l’event “Gladiator-In Concert” (Roma, juny 2018)
Informació
  • Data: divendres 21 d’octubre a les 18 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure