El dimecres 5 d’octubre, a les 19 h, et proposem una xerrada amb el metge Felipe Solsona Durán sobre l’eutanàsia, un tema complex que sempre està envoltat de polèmica.

El juny del 2021 va entrar en vigor al nostre país la Llei Orgànica Reguladora de l’Eutanàsia. Fins a finals d’aquell any s’havien rebut a Catalunya 68 sol·licituds, de les quals només 5 van ser denegades per no complir els requisits exigits per la llei.

Aquesta conferència té un triple objectiu. Primer, definir de manera clara el concepte d’eutanàsia i la diferència amb altres situacions relacionades amb el final de la vida. Segon, discutir alguns aspectes de la llei que segons el parer del conferenciant podrien ser millorats. I tercer, com a més important, mostrar als assistents que l’eutanàsia no és un concepte aliè a la seva vida, sinó que ho han de tenir en consideració des d’aquest mateix moment.

L’activitat és farà a la sala Joana Raspall de la biblioteca i està oberta a tothom.

Informació
  • Data: dimecres 5 d’octubre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure