Imatge de la portada del llibre Què hi tens al cap Lis?
Què hi tens al cap, Lis?

Ruth Tormo

Barcelona: Barcanova, 2022

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Avui et recomanem el darrer llibre de l’escriptora i periodista Ruth Tormo, una autora de Sant Feliu de Llobregat que s’ha especialitzat en literatura infantil i juvenil.

La Lis té l’honor de dur el cognom Testa, i formar part de la nissaga d’inventors per excel·lència del món. Però a punt de fer dotze anys encara no s’ha estrenat com a inventora, i sap que el temps se li esgota. I és que mai cap Testa no ha trigat tant a presentar el seu primer invent. Pot ser que hi tingui alguna cosa a veure el fet que sigui l’única noia Testa viva que existeix? I si resulta que no és una Testa autèntica? Ben aviat descobrirà el secret que s’amaga darrere les poques dones Testa inventores que hi ha hagut al llarg dels anys. I es veurà immersa en una missió ben complicada per enderrocar la seva pròpia família.

Què hi tens al cap, Lis? és una lectura àgil, esquitxada d’invents i amb tocs d’humor en moltes escenes, que proposa una aventura entretinguda i fàcil de llegir. Recomanada per a lectors i lectores a partir d’11 anys, és la tercera novel·la de l’autora, després de la publicació de Quina tocada de nassos!, Premi Guillem Cifre de Colonya 2018 i Sense codi de barres, Premi Ramon Muntaner 2020.

Recomana: María Jesús Auñón