El dimarts 20 de setembre, a les 19 h iniciem el nou curs de les tertúlies d’art amb una sessió dedicada a la censura, a càrrec d’Amnistia Internacional.

La trobada estarà conduïda per Dani Vilaró i s’emmarca en el programa del cicle de conferències Altres Veus de la Diputació de Barcelona.

Amnistia Internacional investiga sobre la vulneració de drets humans a l’Estat espanyol de forma exhaustiva. Els seus informes manifesten un retrocés en drets fonamentals. En aquesta sessió, centraran l’exposició en les vulneracions dels drets dels creadors, i de la importància de la defensa de la llibertat d’expressió en l’àmbit de la cultura. Tenint en compte el fet exemplaritzant que provoquen cap a la resta de ciutadans, el perill de la repressió cap als artistes va més enllà de la producció cultural, causant l’autocensura i la desmobilització.

Informació
  • Data: Dimarts 20 de setembre, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure