Del 9 al 18 de setembre es celebrarà la 40a edició de La Setmana del Llibre en Català, al Moll de la Fusta de Barcelona. La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona no faltaran a aquesta cita, que vol mostrar la riquesa i diversitat de l’edició en català.

A la Biblioteca Virtual trobaràs un especial dedicat a La Setmana, amb un munt de recomanacions lectores per a adults i infants. També hi ha informació de les activitats que organitzarà la XBM durant La Setmana:

  • Dilluns 12 de setembre a les 20:00 h: Trobada amb l’autora Eva Baltasar. Espai de l’escenari 3, expositor de la Llibreria de la Diputació. Conduirà l’acte la periodista i escriptora Eva Comas Arnal.
  • Durant tota La Setmana: El passaport de les recomanacions. Un viatge per la literatura. Activitat infantil i familiar (de 0 a 12 anys). Juga a La Setmana amb les biblioteques, emporta’t un obsequi i participa en el sorteig d’un lot de llibres! Més informació: https://bibliotecavirtual.diba.cat/documents/337957/0/AAFF.+Display+Passaport.pdf/

A més, fins el 5 de setembre pots participar al concurs Vols guanyar 60 euros en llibres? Si tens més de 18 anys i segueixes qualsevol dels comptes @bibliotequesXBM a Instagram, Facebook i/o Twitter, fes el quiz “Coneixes les biblioteques municipals?” i podràs guanyar un val de 60 € per comprar llibres a La Setmana del Llibre. Pots fer el quiz clicant aquí o a la imatge.

Imatge que inclou el text Coneixes les biblioteques municipals, participa al nostre quiz!