Imatge de la portada de la revista PanteraPantera

Altea, Alacant: Savanna Books, 2019-

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Pantera és una de les novetats que, enguany, pots trobar a la secció de revistes de la sala infantil. 

Les persones que hi ha darrera de Pantera la defineixen com “una revista per a persones compromeses amb el planeta”, que té la voluntat d’inspirar “a estimar i cuidar la natura i actuar per protegir-la”. La revista convida els infants i les seves famílies a descobrir i deixar-se sorprendre, però també a fer un pas més per contribuir a revertir la crisi mediambiental que patim.

És una revista relativament jove, va néixer fa tres anys al País Valencià, a recer d’una editorial petita. S’edita en català i en castellà –a la biblioteca la pots llegir en català– i només surten tres números cada any, són pocs, però tenen una edició molt cuidada i el contingut dona molt de sí.

Cada número està dedicat a un tema central i s’inclouen articles divulgatius, entrevistes, relats breus, còmics… Parant una atenció especial a la il·lustració, com a llenguatge per fer arribar la informació als lectors i lectores.

T’animem a que coneguis aquesta interessant revista, que convida a una lectura pausada, amb els cinc sentits, en família o autònoma, si els infants són més grans.

Recomana: Eva Rosas