Imatge de la portada de la revista VolataVolata

Barcelona: Hautacam 94, 2014-

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Aprofitant que, aquests dies, el Tour de França acapara l’actualitat esportiva, et volem recomanar Volata, una revista sobre ciclisme de competició i cultura ciclista. Nascuda fa vuit anys a Barcelona, el 2020 es va incorporar al grup editorial internacional Rouleur i va passar a editar-se cada dos mesos.

Què trobem a Volata? Articles i reportatges de profunditat i entrevistes. En cada número hi ha un dossier dedicat a un tema monogràfic. A més, també hi ha articles sobre viatges i rutes, bicicletes i accessoris, mecànica… Té un disseny molt cuidat i destaca per la qualitat de les fotografies i la imatge gràfica. 

Al darrer número –de juliol i agost–, la portada, l’editorial i el dossier central estan dedicats al paraciclisme. La revista inclou entrevistes a esportistes i altres professionals del ciclisme adaptat, articles sobre bicicletes adaptades, història del paraciclisme o sobre un club de paraciclistes de Palestina.

Volata, una revista diferent que et convida a la lectura i a la reflexió al voltant del ciclisme. Cada dos mesos un número nou a la biblioteca!

Si t’agrada la proposta, et recomanem també:

  • El canal de ràdio de Volata. Pots escoltar els podcast per internet o a les plataformes Spotify, Apple Podcast i Anchor.
  • El blog de Volata. Més enfocat a notícies d’actualitat del ciclisme de competició, on també pots llegir continguts relacionats amb la revista.

Recomana: Eva Rosas