La Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat posa en marxa la 1a edició del concurs de relats breus “Perifèries” emmarcat dins el cicle anual BiblioEXTRARADI. Enguany presentem la 3a edició amb més propostes culturals i que tindrà lloc entre el 14 i el 27 de novembre de 2022. Amb aquesta iniciativa cultural la biblioteca vol promoure la creació literària entorn el tema central del cicle: l’extraradi, la ciutat i els seus veïns.
Les persones interessades a participar-hi han de ser majors de setze anys i poden presentar els seus relats fins al diumenge 16 d’octubre de 2022.
El guanyador rebrà un lot de llibres i el seu relat serà llegit en veu alta el dissabte 26 de novembre dins els actes programats i també es publicarà al Fanzine 3, que s’elaborarà durant el 2023.
El jurat estarà format per l’escriptora Maite Carranza i María Candel, filla de l’escriptor, periodista i activista Francesc Candel. També hi participaran dos membres del personal de la biblioteca.

La nostra biblioteca vol convertir-se en referència en el món de les biblioteques en aquesta temàtica que parla de barris, extraradis, ciutats, veïns,…

Comptem amb la vostra participació!

Consulta les bases del concurs. Pots descarregar el document en format pdf clicant aquí.

Clica a la imatge per escoltar el podcast de Ràdio Sant Feliu sobre el concurs.