El dimarts 21 de juny, a les 19 h et convidem a una tertúlia d’art dedicada a les obres artístiques que podem trobar a El Caire.

L’egiptòleg Juan Antonio Pérez, després de fer una introducció història a la ciutat, explicarà com la capital d’Egipte està formada en realitat per barris i no és un sol Caire, sinó diversos “Caires”: el copte, l’àrab i l’egipci, amb monuments històrico-artístics molt interessants. 

Comentarà també edificis com l’església de Nostra Senyora de Zeitoun, on es van aparèixer “uns sants” o la mateixa mare de Déu. A més de la plana de Giza, amb les famoses piràmides de Kheops, Khefren i Micerí i l’esfinx. Per últim, es visitarà el Museu Egipci recorrent les seves principals sales i obres més famoses. Tot plegat un recorregut en clau d’art per la ciutat amb més història de la riba del Nil.

Informació
  • Data: Dimarts 21 de juny, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure