Imatge de la portada del llibre El castell templer de MiravetEl castell templer de Miravet

Joan Fuguet i Sans, Carme Plaza i Arqué

Sant Vicenç de Castellet: Farell Editors, 2021

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Ara que fa bon temps, et ve de gust una excursió?

Et proposem fer un passeig pel Castell templer de Miravet un edifici bastit des del segle XII, que ha jugat un important paper militar al llarg de la història catalana, des de les guerres dels segles XVII al XIX fins a la Guerra Civil del 1936-1939.

Aquest llibre serveix per a conèixer aquesta  fortalesa dels templers que ens fa viatjar a l’època feudal. Amb només quaranta-vuit pàgines i il·lustracions en color, el seu format és lleuger i fàcil de transportar,  ideal per endur-se’l a visitar l’edifici in situ o, si ho preferiu, per a informar-se sobre Miravet prèviament a una excursió.

Recomana: Anabel López