Imatge de la portada del llibre Dos ossetsDos ossets

Ylla

Barcelona: Kalandraka, 2021

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

“Dos ossets, germà i germana, han nascut aquest hivern. A recer de la neu, protegits dins el cau, han esperat que arribés la primavera. Ara es deleixen per sortir a descobrir món, per notar l’escalfor del sol, córrer per l’herba i olorar les flors”. 

De la mà d’una fotògrafa enamorada dels animals, Camilla Koffler, Ylla, ens arriba aquesta tendra aventura sobre el fet de créixer. Com en el cas d’En Tabalet, ens parla de les primers descobertes d’un mateix i del món que ens envolta.

Aplaudim l’oportunitat de situar-nos darrera d’una càmera i seguir, amb sensibilitat i confiança, l’exploració de la natura d’aquests dos cadells d’ós.

Les extraordinàries fotografies en blanc i negre ens ofereixen un llenguatge diferent que ens atrapa, creant una atmosfera de misteri i anonimat que ens convida a imaginar i empatitzar amb les seves emocions i sentiments.

Una meravella!!!

Recomana: Muntsa Xufré