El pròxim divendres 10 de juny a les 18 h, et proposem una nova sessió d’Història amb crispetes.

La pintura universal ens introduirà com a punt d’arrencada a l’argument de La Ilíada, obra fonamental d’Homer juntament amb L’Odissea, de forta influència en obres posteriors tant per la forma estructural com per la interpretació del contingut mitològic. Posteriorment, Joseph Campbell idearà una lectura del mite ancestral que recull George Lucas per dirigir “La Guerra de les Galàxies” (1977). La conjunció de cinema, literatura, pintura i mitologia vistes a través de diferents seqüències d’aquest film serà motiu central de la nostra exposició.

Activitat a càrrec de Xesco Montañez i José Luis Subías.

Imatge per il·lustrar l'activitat Història amb crispetes
Combinació d’imatges de les pel·lícules Star Wars (1977) i Troya (2004)
Informació
  • Data: divendres 10 de juny a les 18 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure