Portada del llibre Troba la teva persona vitaminaTroba la teva persona vitamina

Marian Rojas Estapé

Barcelona: Columna, 2021

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Per què hi ha persones que ens fan patir tant i d’altres que ens generen confiança i la sola presència de les quals ens reconforta? Per què hi ha gent que sempre té relacions familiars, de parella o de feina complicades i doloroses? Estimem com ens van estimar? Hi ha “una cosa” bioquímica darrere de la confiança, l’aferrament i l’amor? Com encertar amb la parella?

Com a éssers humans estem dissenyats per viure en família i en societat, relacionar-nos i estimar-nos. La nostra felicitat dependrà en gran mesura de la capacitat que tinguem per mantenir bones relacions amb les persones que ens envolten. Molts, avui dia, arrosseguen ferides emocionals que els impedeixen connectar de manera sana amb l’entorn.

Troba la teva persona vitamina t’ajudarà a comprendre millor la relació amb els teus pares, fills i familiars; amb la teva parella, amb els teus amics i amb els teus companys de feina alhora que aniràs comprenent la teva història emocional. Quan un es comprèn, se sent alleujat. Aquest llibre t’impulsarà a trobar persones vitamines: aquelles que treuen el millor de tu, t’inspiren, et recolzen i milloren el teu sistema immune.

En aquestes pàgines la Dra. Marian Rojas Estapé ens apropa a l’aferrament, a la infància ia l’amor des d’un punt de vista científic, psicològic i humà, i ens parla d’una hormona fonamental: l’oxitocina.

Recomana: Marta Duarte