El dimecres 1 de juny, a les 19 h, et proposem descobrir Què són les vacunes?, de la mà de la bioquímica Cristina Xufré.

Ens ha tocat viure una pandèmia i en aquests dos anys, entre moltes altres coses, hem parlat i molt de vacunes. Tots tenim clar quina vacuna ens han posat, si Pfizer, si Moderna… Hem escoltat que hi ha vacunes de RNA missatger…

En aquesta xerrada coneixerem com funcionen les vacunes i els beneficis que aporten a la societat. I ho farem remuntant-nos als inicis de la vacunació, al segle divuit, a Anglaterra. Descobrirem com es va originar la primera vacuna, que va ser contra una de les malalties més mortíferes que hem patit: la verola. Gràcies a la vacunació és la primera malaltia erradicada del planeta.

L’activitat és farà a la sala Joana Raspall de la biblioteca i està oberta a tothom.

Informació important
  • Data: dimecres 1 de juny, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure