Ser: el camino de vuelta a ti

Verónica Blume

Barcelona: Diana, 2021

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Si practiques ioga o si encara no ho fas i tens curiositat per aprendre, et recomanem aquest llibre de Verónica Blume. La top model que triunfà a les passarel·les ara fa dues dècades, ens ensenya el camí que va fer de tornada a ella mateixa i que l’ha portat fins on és ara. El recorregut començà amb la pràctica del ioga durant l’embaràs del seu fill i amb la decisió de viure l’experiència de la maternitat de manera plena. Aquesta intensitat la reconnectà amb ella mateixa i la portà a iniciar un camí d’espiritualitat que té la generositat de compartir per escrit amb tots nosaltres. Com ella mateixa diu: “Estoy aquí para abrir una puerta, para prender una luz que te inspire a diseñar tu propia práctica espiritual”.

D’aquest llibre destaquem la profunditat i la delicadesa de les seves paraules, la bellesa de les fotografies i l’habilitat que té Verónica Blume per fer una didàctica del ioga i de la meditació impregnada d’emocions que molt sovint connecten amb les nostres. Una oportunitat de gaudir d’una mirada nova envers nosaltres mateixos. 

Gràcies Verónica! @veroblume

En aquest enllaç podeu llegir les primeres pàgines del llibre.

Recomana: Yolanda Villalón