El dissabte 28 de maig, a les 12 h, la biblioteca organitza una activitat que inclou dues propostes molt interessants al voltant de l’aprenentatge lector: el taller ‘Vull llegir’ i la presentació del conte La semilla màgica, a càrrec de Mireia Farré i Ana Candenas.

Aquesta activitat està adreçada a mares, pares i professionals de l’àmbit educatiu. Per participar cal inscriure’s a la biblioteca, per telèfon (93 685 01 86) o omplint el formulari online.


Sovint, les famílies es troben perdudes a l’hora d’acompanyar els seus fills i filles en el procés d’aprenentatge de la lectoescriptura.

Imatge del conte La semilla mágica

El conte La semilla mágica i el taller ‘Vull llegir’ van néixer amb l’objectiu d’acompanyar emocionalment els infants i les famílies durant aquest camí.

La presentació del conte es complementa amb un taller adreçat a les famílies: un espai vivencial per compartir les pors, posar-nos en la pell dels infants i descobrir les fases d’aquest procés.

Les persones que participin al taller poden portar aquell llibre que, en la seva infantesa, els va atrapar a la lectura. Si no el tenen, quan s’apuntin, poden comentar el títol i mirarem de tenir-lo.

Pots veure el booktrailer de La semilla mágica, clicant a l’enllaç: https://youtu.be/XGxsxyMDUko.

Informació
  • Activitat adreçada a mares, pares i professionals de l’àmbit de l’educació
  • Data: dissabte 28 de maig, a les 12 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Places limitades. Inscripcions: presencialment a la biblioteca, per telèfon (93 685 01 86) o omplint el formulari online