Imatge de la portada del còmic Abriendo camino de la sèrie The Shaolin cowboyThe Shaolin cowboy

Geof Darrow

Barcelona: Octaedro, 2019

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

Shaolin Cowboy és una sèrie de còmics nord-americana, del dibuixant i guionista Geof Darrow que va guanyar amb ella el premi Eisner al millor autor complert, sent el seu tercer premi Eisner.

Una història postapocalíptica amb un ex-monjo shaolin perseguit pels caça recompenses. Una història no apta per  a tots els públics, ja que és un festival gore, on quedes hipnotitzat pel dibuix que omple, com una allau, les vinyetes.

Al llarg del viatge del fugitiu trobarem éssers mutants impossibles, dolents d’estètica Mad Max i l’ús de les arts marcials i les armes sense fi. Si entres en aquesta trilogia et garantim sang, humor i bon dibuix.

Recomana: Joan Falcó