El divendres 27 de maig, a les 17.30 h, la biblioteca et proposa l’activitat familiar Boscos endins, un Laboratori de lletres i imatges a càrrec d’Oh! Contes.

El Laboratori de lletres i imatges és una activitat de foment de la lectura que convida a experimentar amb llibres i objectes diversos. Es tracta d’una sessió que es fa en família i està recomanada per a infants de 4 a 10 anys. Per participar cal inscriure’s, presencialment a la biblioteca, per telèfon o omplint el formulari online.


Il·lustració del llibre "Dins del bosc" d'Anthony Browne

El bosc ens espera, els animals s’amaguen i les pedres marquen el camí més curt. Amb el cistell a la mà i caminant entre les fulles, coneixerem les històries i els personatges que trobarem boscos endins. I ens creuarem amb allò fantàstic i allò salvatge que habita aquest racó de contes, entre el dia més clar i la nit més fosca.


Us esperem!

Informació
  • Activitat recomanada per a famílies amb infants de 4 a 10 anys
  • Data: divendres 27 de maig, a les 17.30 h
  • Durada aproximada: 90 minuts
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Places limitades. Inscripcions: presencialment a la biblioteca, per telèfon (93 685 01 86) o omplint el formulari online