Imatge de la portada del llibre Cartes a la mareCartes a la mare

Marta Albaladejo Mur

Barcelona: Octaedro, 2019

Veure disponibilitat al catàleg Aladí

L’autora Marta Albaladejo és mestra d’infantil, professora universitària i psicoterapeuta. A més també es dedica a la formació de professorat i col·labora amb mitjans de comunicació i imparteix conferències per mares i pares sobre educació.

Cartes a la mare és una obra que recopila un recull de cartes imaginàries que rep la pròpia autora des del més enllà, del seu fill de 17 anys que es va suïcidar l’any 1998 i les comença a rebre quan ella decideix tornar a viure a Premià, on havien viscut quan el fill era petit. Aquest llibre no és sobre el suïcidi juvenil, ni sobre la salut mental, ni sobre el dol, ni sobre l’educació, ni sobre el poder de la paraula. Però tot això hi és present.

Recomana: Marta Duarte