El dimarts 26 d’abril, a les 19 h, la biblioteca acull la presentació del vídeo Agustí Vilar, el meu poble. Comptarem amb la presència de Joan Nicolau i Cisco Domingo, autors del vídeo, i Agustí Vilar.

Joan Nicolau i Cisco Domingo ja fa molts anys que formen un tàndem que es dedica a elaborar vídeos sobre persones i llocs de Sant Feliu que cal recordar. Aquest cop presenten un reportatge dedicat al poeta Agustí Vilar, qui, a més de la seva dedicació a l’escriptura, sempre ha estat vinculat a la cultura del nostre municipi i, molt en especial a la biblioteca.


Agustí Vilar té una llarga trajectòria en el món literari. En els darrers anys ha rebut diversos premis com el Roc Boronat de l’ONCE (2015), per la novel·la Gran abans d’hora –va ser la primera persona cega en guanyar el guardó–, la Medalla de la Ciutat de Sant Feliu (2014) o el Joan Coromines de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (2019). A més de múltiples obres editades –clica aquí per consultar les que hi ha la Xarxa de Biblioteques Municipals– Agustí Vilar té un blog on escriu habitualment: https://agustivilar.opacline.com/.


Aquesta activitat s’inclou en el programa de la XIX Setmana per la Llengua, que es celebra a Sant Feliu del 15 d’abril a l’1 de maig.

Informació
  • Data: dimarts 26 d’abril, a les 19 h
  • Lloc: Sala Joana Raspall (Planta 0)
  • Entrada lliure